German Design Award Winner 2019 pre okno do plochých striech DXW

Dizajn výrobkov FAKRO, svetového výrobcu strešných okien, bol opäť ocenený. Tentoraz prestížnu cenu German Design Award Winner 2019 získalo výnimočné okno do plochých striech DXW s pochôdznym sklom. Cenu udelila medzinárodná porota. Medzi ocenenými výrobkami v kategórii "Special Mention" boli okná do plochých striech typu G a tiež novinka v ponuke FAKRO - fasádne okná INNOVIEW.

Ceny udeľuje German Design Council, čo je organizácia, ktorá združuje odborníkov na dizajn z priemyslu a vedeckých odvetví. Ceny sa priznávajú len na projekty, ktoré predstavujú inovatívny prínos v projektovej oblasti. German Design Council je jedným z popredných kompetenčných centier v oblasti dizajnu. Členmi poroty sú okrem projektantov tiež majitelia a riaditelia mnohých renomovaných firiem.

Ocenené okno do plochých striech DXW - German Design Award Winner 2019, sa vyznačuje nielen inovatívnym dizajnom, ale aj funkčnosťou. Výrobok, vďaka špeciálnej konštrukcii so zvýšenou nosnosťou a protišmykovému povrchu, umožňuje voľný pohyb po okne a taktiež bezproblémový pohyb po terase alebo plochej streche.

"Sme hrdí na to, že naše výrobky sú oceňované nielen za kvalitu, ale aj za inovatívnosť a funkčnosť. Kladieme veľký dôraz na dizajn a estetiku výrobkov, pretože ich vzhľad vytvára rozdiely, čo je nesmierne dôležité najmä na medzinárodnej scéne" - komentuje Sławomir Gawlik, marketingový riaditeľ skupiny FAKRO.

German Design Award Winner 2019 pre okno do plochých striech DXW

Firma FAKRO tiež dostala ocenenie "Special Mention" za okná do plochých striech typu G, ktoré sú zaujímavým návrhom presvetlenie miestností pod plochou strechou.

Ocenené fasádne okná INNOVIEW umožňujú navrhnúť unikátne interiéry, u ktorých vzhľad a perspektíva okien sú plne využité pre vytvorenie interiéru s jedinečným charakterom. FAKRO využíva moderné riešenie s cieľom poskytnúť príležitosť na vytvorenie interiérov otvorených okolitému svetu.