Jubileum 25 rokov firmy FAKRO
2016-01-22

Firma FAKRO – popredný výrobca v oblasti strešných okien a podkrovných schodov – oslavuje 25 rokov existencie na trhu. V roku 2016 nebudú chýbať zaujímavé akcie venované partnerom. Vrcholom osláv jubilea bola Konferencia a jubilejný ples v Jachranke pri Varšave v dňoch 22. - 24.1. 2016.

Hostí jubilejných osláv budú sprevádzať známi televízni moderátori - Anna Popeková a Roman Młodkowski. Program zahŕňa diskusie o predaji, trendy v stavebníctve a stratégie firmy FAKRO. Medzi rečníkmi budú aj skúsení motivační rečníci a odborníci z oblasti, okrem iných aj Jacek Walkiewicz a Herman Konings. Oslava 25. výročia firmy FAKRO vyvrcholí odovzdaním sošky "Partner 25. výročia".

Štvrťstoročie je jedinečným jubileom, ktoré ponúka príležitosť pre spomienky, zhrnutia a predovšetkým pre poďakovanie. Oslavy sú najmä poďakovaním našim partnerom, ktorí po mnoho rokov svojou prácou, odhodlaním a pracovným zápalom prispeli k úspechu a aktuálnej pozícii firmy FAKRO na domácom a svetovom trhu - dodáva Janusz Komurkiewicz, člen predstavenstva spoločnosti FAKRO.

V priebehu roku 2016 sa budú realizovať rôzne akcie pre predajcov a zákazníkov firmy FAKRO. Taktiež aj školenia pre distribútorov a dodávateľov vo firme dostanú slávnostnejší charakter. Pri príležitosti jubilea budú mať marketingové materiály a tlačové správy logo s novým dizajnom -  "25 rokov inovácií FAKRO".